• La reducere

KNOCKANDO 15YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 277.78
RON 250.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Whisky Knockando 15 ani este un single malt scotch din Speyside, ce se remarca printr-un stil unic si special. A fost maturat in butoaie de sherry si bourbon si imbuteliat numai dupa ce maturizarea acestuia a ajuns la varf.

Cu un gust bogat si dulce, de fructe si condimente, cu note subtile de migdale, ofera un finish lung si persistent, cu indicii dulci, de fum si cafea.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Knockando
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale