• La reducere

LAGAVULIN 16YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 547.22
RON 394.00 Economiseste 28%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Reprezentantul zonei Islay din seria „Malţuri Clasice” este un whisky deosebit şi impunător, care inspiră devotament fanilor săi din întreaga lume.

Sortimentul este învechit timp de minimum 16 ani în butoaie din lemn de stejar şi este caracterizat de o aromă intensă de fum, tipică sudului regiunii.

Lagavulin 16 ani este un exemplu clasic care demonstrează că fumul nu acoperă personalitatea unui whisky, ci se împleteşte elegant cu celelalte arome, pentru a contura o paletă aromatică de-a dreptul fascinantă.

Notele degustării:

Miros: Un buchet intens, dominat de turbă, alge şi arome dulci, bogate, unde notele de fum se ascund timid în spatele tonurilor de stejar uscat şi stafide.

Gust: Arome delicate de cireşe, învăluite în accente de ceai negru, lemn de stejar, fum, apă de mare şi un strop de sare.

Finish: Lung, elegant, cu note bogate de fum, sare şi alge.

Culoare: Ambră intensă.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Lagavulin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale