• La reducere

LAGAVULIN Pedro Ximenez, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 602.53
RON 476.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Atunci când aroma de turbă întâlneşte note de sherry, rezultatul este unul spectaculos, rezultând un single malt fabulos, care trebuie degustat de orice persoană ce se declară fan al acestei categorii de băuturi.

Lagavulin Distillers Edition beneficiază de o a doua maturare în butoaie de sherry Pedro Ximenez, care au conţinut vin obţinut din struguri extrem de aromaţi, uscaţi la soare. Acest tip de sherry a fost ales pentru dulceaţa notelor de stafide, care accentuează caracterul bogat Lagavulin.

Single malt-ul este deţinător a numeroase premii de prestigiu câştigate în cadrul competiţiilor internaţionale de profil, care certifică unicitatea sa. Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de fructe de mare sau brânză cu mucegai albastru.

Notele degustării:

Miros: Note intense de vanilie şi turbă, completate de arome dulci de stafide şi malţ.

Gust: Arome bogate de fum şi sare, care învăluie elegant note de cafea, vanilie, lemn dulce şi fructe.

Finish: Incredibil de lung, chiar şi pentru standardele Islay, cu influenţe de fructe, turbă şi stejar.

Culoare: Melasă, cu tonuri aurii.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Lagavulin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale