• La reducere

LAPHROAIG 18YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 48% ABV

RON 1,959.46
RON 1,450.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Laphroaig 18 ani este produs în ediţie limitată în fiecare an şi savurat cu plăcere de cei care sunt suficient de norocoşi încât să poată cumpăra una dintre sticlele greu accesibile.

La deschiderea sticlei, single malt-ul îşi întâmpină fanii cu o aromă bogată de fum, specifică zonei Islay.

Imediat după, simţurile sunt încântate de note dulci de stejar, împrumutate în timpul celor 18 ani de maturare din pereţii butoaielor. Sortimentul nu este filtrat la rece, pentru a păstra cât mai bine textura şi profunzimea gustului.

Notele degustării:

Miros: Note dulci de praline, vanilie, miere şi fructe, echilibrate elegant de arome de fum, alge, fân şi accente sărate.

Gust: Arome intense, prietenoase de fum, flori şi lemn de stejar, urmate de accente delicate de ciocolată, praline şi iarbă neagră.

Finish: Lung, cu o fineţe aproape uleioasă şi influenţe sărate.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
48% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Laphroaig
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale