• La reducere

LAPHROAIG Quarter Cask, Single Malt, Scotia, 1L, 48% ABV

RON 237.21
RON 204.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

După cum sugerează şi numele, acest single malt beneficiază de maturare finală în butoaie mici, vechi de un sfert de secol. Acest tip de butoaie era folosit pentru transport în sec. al XIX-lea şi oferă băuturii un contact cu lemnul cu până la 60% mai mare decât un butoi de dimensiuni mari, intensificând procesul de învechire.

Prima învechire este realizată în butoaie din lemn de stejar american, folosite anterior pentru bourbon.

Această dublă maturare conferă un caracter complex şi nuanţat sortimentului, care capătă o expresivitate inedită a gustului. Laphroaig Quarter Cask este premiat cu medalii de aur şi argint în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale de peste douăzeci de ori.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de fum, banane, nucă de cocos şi iarbă neagră uscată.

Gust: Un buchet dulceag, complex, dominat de aroma specifică de fum, care se potriveşte perfect cu textura catifelată a sortimentului.

Finish: Lung, condimentat, cu tonuri de fum.

Culoare: Auriu ambră.

Informatii Produs

Alcool
48% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Laphroaig
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale