• La reducere

LAPHROAIG Quercus Alba, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 384.42
RON 296.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Doar grija deosebită, experienţa şi măiestria distilatorilor Laphroaig putea crea o fuziune de arome atât de fascinantă precum cea a sortimentului Laphroaig Quercus Alba Cask.

Sortimentul este dublu maturat, iniţial în butoaie din lemn de stejar folosite anterior pentru bourbon, fiind transferat apoi în butoaie din lemn de stejar alb american (quercus alba în limba latină), carbonizate la interior.

Cea de-a doua maturare conturează un blend cu arome de turbă şi fum, îmblânzite suav de dulceaţa notelor de vanilie. Sortimentul este unul complex, elegant şi captivant, care poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau cu un pic de apă.

Notele degustării:

Miros: Note dulci, vanilate, cu accente de flori de portocală şi condimente.

Gust: Arome de măr dulce cu ghimbir, caramel sărat, lemn de stejar, turbă şi un strop de fum.

Finish: Lung, dulceag, cu accente lemnoase.

Culoare: Auriu chihlimbar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Laphroaig
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale