• La reducere

LAPHROAIG Select, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 229.73
RON 170.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Denumirea Laphroaig Select este inspirată de atenta selecţionare a butoaielor din lemn de stejar european şi american, pentru a matura acest sortiment. Totul a începuat în urmă cu aproximativ 80 de ani, atunci când distilatorul Ian Hunter a pornit spre ţara bourbonului, America, în căutarea unor butoaie care să confere o consistenţă mai bună şi arome deosebite sortimentelor de single malt.

Inspiraţi de povestea lui, producătorii au folosit butoaie pentru sherry oloroso, butoaie noi din stejar alb american, butoaie mari PX, butoaie de stejar vechi de un sfert de secol şi desigur, butoaie de bourbon.

Această tehnică de maturare a creat şase noi combinaţii de arome, dintre care a fost aleasă una singură, denumită Laphroaig Select. Sortimentul se potriveşte celor care vor să savureze un sortiment special şi fermecător.

Notele degustării:

Miros: Note iniţiale de tubă, urmate de arome de fructe roşii, accente florale, marţipan şi un strop de lime.

Gust: Arome dulci de fructe şi caramel, îmbogăţite cu note de turbă şi tonuri subtile de fum.

Finish: Lung, plăcut, fructat.

Culoare: Auriu chihlimbar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Laphroaig
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale