• La reducere

LAPHROAIG Triple Wood, Single Malt, Scotia, 0.7L, 48% ABV

RON 350.00
RON 287.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bogăţia şi complexitatea acestui sortiment inedit nu sunt întâmplătoare, ci se datorează triplei maturări în trei tipuri de butoaie.

Prima maturare este efectuată în butoaie din lemn de stejar alb american, folosite anterior pentru bourbon.

Cea de-a doua maturare se realizează în butoaie mici din secolul 19 atent selecţionate, iar a treia maturare are loc în butoaie mari din lemn de stejar european, folosite anterior pentru a păstra sherry Oloroso.

Această triplă maturare armonizează perfect aromele de fum, stejar şi sherry, păstrând totodată spiritul Laphroaig. Pentru a beneficia de maximum de aromă, Laphroaig Triple Wood nu este filtrat la rece.

Notele degustării:

Miros: Note delicate de stafide, caise zemoase şi nuci proaspăt măcinate, învăluite în accente bogate de fum.

Gust: Fără apă, sortimentul prezintă arome intense de fum, vanilie şi fructe. Un strop de apă dezvăluie note citrice şi condimente care învelesc notele iniţiale pentru a contura o paletă aromatică mai nuanţată.

Finish: Foarte lung şi echilibrat, dominat de note de fum şi caramel.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
48% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Laphroaig
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale