• La reducere

LONGMORN 16YO Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 48% ABV

RON 314.61
RON 280.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Longmorn 16 ani este caracterizat de un buchet aromatic splendid, frumos echilibrat, care se deschide atunci când single malt-ul este savurat cu un strop de apă. Baza sticlei este prevăzută cu o bordură din piele, detaliu care evidenţiază caracterul special al sortimentului.

Miros: Note bogate de malţ, cafea proaspătă şi mere, completate cu accente delicate de ananas şi condimente specifice anotimpului rece.

Gust: Arome dulci de mere şi pere, învăluite în note de praline, espresso, scorţişoară, prăjitură cu fructe şi influenţe minerale.

Finish: Proaspăt, dominat de tonuri citrice şi note lemnoase.

Culoare: Auriu.

SRPN00021

Informatii Produs

Alcool
48% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Longmorn
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale