• La reducere
  • New

MACALLAN 12YO Double Cask, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 421.59
RON 371.00 Economiseste 12%

Cantitatea minima pentru a comanda acest produs este 2.

  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Macallan 12 ani Double Cask este maturat într-o combinaţie de butoaie americane şi butoaie europene de sherry importate din Spania, cele mai costisitoare tipuri de butoaie folosite pentru maturarea sortimentelor de whisky. Cu buchetul său inedit, contemporan, sortimentul îi va lua uşor prin surprindere chiar şi pe acei pasionaţi de whisky care cred că au încercat toate tipurile de sortimente de pe piaţă.

Expresiv, sofisticat şi armonios, acest whisky îşi etalează secretele unul câte unul în pahar, indiferent dacă alegeţi să-l savuraţi simplu, cu gheaţă sau cu un strop de apă.

Notele degustării:

Miros: O combinaţie inedită de fructe uscate şi caramele cu unt, la care se adaugă accente de portocală confiată şi vanilie.

Gust: Arome cremoase de produse de patiserie proaspete, umplute cu stafide şi presărate cu praf fin de scorţişoară.

Finish: Fructat, vanilat.

Culoare: Ambră.

GN0004

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Macallan
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale