• La reducere

MACALLAN Amber, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 681.25
RON 545.00 Economiseste 20%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Amber face parte din gama de single malt-uri Macallan 1824, a căror vârstă nu este specificată. Vechimea se poate aproxima însă după culoarea sortimentului. Teoretic, prin folosirea exclusivă a butoaielor de sherry pentru învechire, cu cât nuanţa single malt-ului este mai închisă, cu atât acesta este mai vechi şi mai complex.

În timpul maturării, Maccalan Amber a dezvoltat o superbă nuanţă naturală de ambră şi un profil aromatic expresiv şi armonios. Single malt-ul poate fi savurat simplu, cu gheaţă, cu un strop de apă sau într-un cocktail sofisticat.

Notele degustării:

Miros: Note iniţial timide de flori şi citrice, care se intensifică treptat, culminând cu arome intense de vanilie, cereale, stafide, scorţişoară, praline, mere şi vată pe băţ.

Gust: Arome proaspete de mere, lămâie şi scorţişoară, învăluite în accente vibrante de ghimbir şi lemn de stejar.

Finish: Mediu, cu note delicate de fructe şi cereale.

Culoare: Ambră.

GNGR_306

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Macallan
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale