• La reducere

MACALLAN Quest, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 520.00
RON 390.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Macallan Quest este dedicat călătorilor si aventurierilor care îndrăznesc să împingă limitetele, acest lucru este declarat pe ambalajul special al sticlei. Whisky-urile din interiorul Macallan Quest sunt în număr de 4 si se diferentiază prin tipul butoiului în care b[utura este maturată: bourbon casks, sherry-seasoned European oak casks, sherry-seasoned American oak casks, and hogsheads.

Numele face se asemenea referire la misiunea pe care distilerii Macallan si-au asumat-o atunci când au început să caute botoiul perfect pentru maturarea whisky-ului.

Miros: Citrice cu accente usoare de ciocolata

Gust: Gust de butoi de stejar, scortisoara, citrice si caramel

Finish: Vanilie si stafide

Culoare: Ambră

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Macallan
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale