• La reducere

MACALLAN Reflexion, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 7,494.38
RON 6,670.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Decantorul in care este imbuteliat, este elegant, o capodopera din sticla, a carei fatete asemenea unei pietre pretioase reflecta lumina, astfel incat sa prezinte profunzimea culorii acestui Whisky. Inspirat si sculptat cu imaginea deja iconica a tringhiului The Macallan in minte, decantorul a fost realizat cu sase fatete reprezentand 6 stalpi, pietrele de temelie ale acestui Single Malt Scotch Whisky.

Culoare: intensa si profunda, de culoarea pulpei de portocale rosii, cu accente de lemn de mahon

Miros: De o senzatie initiala de fructe proaspete si zest de fructe, de portocale si citrice, sustinute de arome delicate de ceara si mere verzi. Complexitatea se dezvaluie treptat, cu o caracteristica dulceaga de ciocolata, caramel, zahar ars si anason, completate de valente subtile de cacao si trufe de ciocolata.

Impresia finala a mirosului, chiar inainte de degustare, este de echilibru, o imbinare placuta de lemn de stejar si banane coapte.

Gust: Savuros dar lejer la inceput, de zest de fructe citrice si o placuta lemnozitate, trece rapid cate o caracteristica suculenta, dulceaga si accentuata de lamaie si portocale, de stafide si mere coapte, rafinat condimentata (scortisoara si ghimbir).

La final, perceptia se imbogateste cu o senzatie de lemn usor ars, si zahar caramelizat.

CLH00010

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Macallan
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale