• La reducere

MACALLAN Select Oak, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 457.32
RON 375.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul face parte din gama “The 1824 Collection” şi impresionează prin caracterul său delicat, fin şi elegant. Macallan Select Oak este învechit într-o combinaţie de butoaie din lemn de stejar american asezonate cu sherry sau bourbon şi butoaie din lemn de stejar european asezonate cu sherry Oloroso, de aici şi denumirea sortimentului.

Single malt-ul se adresează în special celor care ştiu să aprecieze un whisky sofisticat, cu profil aromatic expresiv şi discret în acelaşi timp. Macallan Select Oak poate fi savurat simplu, cu un strop de apă, cu gheaţă sau ca bază pentru diverse cocktailuri.

Notele degustării:

Miros: Un amestec inedit de arome de lemn de stejar ars, vanilie, stafide şi prune galbene zemoase.

Gust: Arome bogate de nuci, migdale, fructe uscate şi vanilie, completate elegant de accente de ghimbir şi coji de citrice.

Finish: Lung, dulceag, cu accente condimentate.

Culoare: Chihlimbar.

GNGR_308

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Macallan
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale