• La reducere

MACALLAN Triple Cask, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 590.70
RON 508.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Recunoscut si admirat de intreaga lume sofisticata a cunoscatorilor, Macallan ramane expresia single malt-urilor care poate fi judecat inaintea tuturor; aceasta inegalabila reputatie a fost construita de maestrii lemnului si al whisky-ului inca de la inceputul secolului al XIX-lea, mai exact din anul 1824 cand Macallan a fost legal licentiat.

Macallan 12 ani Triple Cask este maturat individual in butoaie europene, butoaie de stejar americane, de tipul Oloroso Sherry si Ex-bourbon, si ulterior imbinate pentru a crea acest exemplar armonios cu arome explozive de citrice, vanilie si note proaspete de stejar.

Mirosul este complex, cu note delicate de vanilie, lamaie si pepene galben, gustul este perfect echilibrat, cu indicii de lemn toastat si nucsoara. Finisajul este scurt, cu arome de papaya, pepene galben, stejar proaspat si usor condimentat.

GNGR_1133

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Macallan
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale