• La reducere

MOUTAI KWEICHOW, Blended, China, 0.5L, 53% ABV

RON 1,717.81
RON 1,254.00 Economiseste 27%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Ingredientele principale folosite in producerea Moutai sunt  sorghum (este o familie de plante erbacee (rare, lemnoase) si grau, ambele ingrediente fiind supuse unui proces complex de fermentatie; prevede peste 400 de arome (florale,  erbacee, fructate) care variaza elegant, delicat pentru o experienta unica. Paleta este captivanta, usor picanta, cu un finisaj sec dar in acelasi timp foarte fin.

De-a lungul a 100 de ani (1915-2014) a fost listata si  recunoscuta in dese randuri in topul competitilor de spiritoase, printre care si la World Spirits Austria – Medalia de aur (2012/2013),  Francisco World Spirits – Best Baijiu, 2014.

Informatii Produs

Alcool
53% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.5L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
China
Brand
Kweichow Moutai
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale