• La reducere

NIKKA 12 ANI, Blended, Japonia, 0.7L, 43% ABV

RON 800.00
RON 648.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Moale si bine echilibrat, Nikka 12 Ani reflecta recunostinta fata de patrimoniu si dorinta de a duce mai departe traditia. Designul asimetric al sticlei este insipat de gulerul unui „Kimono” iar emblema  gravata cu auriu a fost creata de catre Masataka Taketsuru pentru prima sa sticla de whisky.

Gustul este bine definit cu influente de stejar, malt si indicii de fum. Finalul este persistent cu note fructate usor picante si  tente de cacao.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Japonia
Brand
Nikka
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale