• La reducere

NIKKA Taketsuru, Blended Malt, Japonia, 0.7L, 43% ABV

RON 540.26
RON 416.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acesta este un blended malt denumit în onoarea lui Masataka Taketsuru, părintele whisky-ului japonez. El a fost primul japonez care a învațat despre producerea whiskyului în Scoția și ulterior a produs un whisky autentic în Japonia.

Masataka a înțeles că resursele naturale ce înconjoară o distilerie sunt esențiale pentru producerea unui whisky de calitate. Bazându-se pe această informație, a ales două locuri, Yoichi și Miyagikyo și a construit două distilerii aici.

Cu aroma sa delicată, cu gustul fructat extrem de bine echilibrat acest blend este punctul de pornire în lumea whisky-urilor Nikka.

Miros: curat si luminos, cu fructe rosii si fructe-tarta glazurate

Palat: usor si fructat, picant si note mentolate

Finish: raman fructele bogate

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Malt
Tara Origine
Japonia
Brand
Nikka
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale