• La reducere

OBAN Distiller`s Edition, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 528.57
RON 407.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Oban Distillers Edition este încă o dovadă a rafinamentului distileriei Oban. După o maturare îndelungată în butoaie de stejar, sortimentul petrece ultimii ani în butoaie de sherry Montilla Fino, pentru a obţine o aromă intensă.

Acest single malt excelent şi intrigant păstrează notele marine specifice zonei şi împrumută aroma fructată de cireşe şi zmeură din butoaiele unde este depozitat pentru macerare.

Notele degustării:

Miros: Fructat, cu note de strugure, citrice şi o atingere uşoară de fum.

Gust: Bogat şi intens, un amestec captivant de arome de caramel sărat, pralină, malţ, zmeură şi cireşe.

Finish: Dulce, cu note discrete de fum.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Oban
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale