• La reducere

OLD PULTENEY Navigator, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 318.52
RON 258.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Lansat în anul 2013, pentru a coincide cu sponsorizarea unui yacht în cursa Clipper Round the World, Old Pulteney Navigator a fost creat pentru a evidenţia bogata moştenire maritimă a distileriei.

Premiatul sortiment este maturat în butoaie din stejar american pentru bourbon şi în butoaie de sherry aduse din Spania, pentru a obţine un gust desăvârşit, expresiv.

Notele degustării:

Miros: Un parfum dulce şi răcoros în acelaşi timp, care combină tonuri de măr şi fructe uscate cu note de ciocolată şi vanilie.

Gust: Profil aromatic creat în jurul notelor de miere, cacao şi portocală.

Finish: Lung, surprinzător, condimentat, cu influenţe marine.

Culoare: Auriu miere.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Old Pulteney
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale