• La reducere

REDBREAST 15YO, Irish Whisky, Irlanda, 0.7L, 46% ABV

RON 249.44
RON 222.00 Economiseste 11%
Out-of-Stock
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Redbreast 15 ani este un whisky irlandez frumos echilibrat, distilat în stil tradiţional în cazane de cupru şi maturat timp de 15 ani în butoaie de bourbon din lemn de stejar american şi în butoaie de sherry oloroso din lemn de stejar spaniol.

Lansat iniţial în anul 1968, sortimentul a fost relansat ulterior în 1990, bucurându-se de un avânt fulminant şi de un succes pe măsură.

Textura bogată, aromele intense şi dulci şi accentele condimentate ce caracterizează acest whisky determină cunoscătorii să afirme că Redbreast 15 ani este unul dintre cele mai elegante sortimente de whisky irlandez de pe piaţă.

Notele degustării:

Miros: Un buchet armonios, fructat, cu accente de miere, sherry, vanilie şi un strop de piper.

Gust: Arome sofisticate, condimentate, dominate de note de caramel, smochine, fructe uscate, mere roşii, vanilie, nuci şi influenţe de sherry.

Finish: Uşor uleios, lung, condimentat.

Culoare: Ambră.

SRPN00028

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Irish Whisky
Tara Origine
Irlanda
Brand
Redbreast
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale