• La reducere

SCAPA Skiren Gift Box, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 209.20
RON 182.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul s-a alăturat gamei Scapa în anul 2015 şi este un single malt dulce, maturat în butoaie noi din stejar american, care oferă amatorilor de whisky un buchet parfumat, cu note de miere, vanilie şi accente de măr, tipice Scapa. Denumirea se traduce "ceruri înstelate" şi te îndeamnă să savurezi acest single malt whisky deosebit în tihnă, picătură cu picătură.

Miros: Dulce, cu note predominante de miere, nuci mărunţite, plăcintă cu mere şi anason.

Gust: Arome de pere dulci şi zemoase, miere şi coajă de lămâie, influenţe lemnoase şi un strop de condimente delicioase.

Finish: Mediu, uşor dulceag, cu tonuri lemnoase.

Culoare: Arămiu.

SRPN00017

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Scapa
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale