• La reducere

SINGLETON Spey Cascade, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 194.94
RON 154.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru a etala un buchet nuanţat, Spey Cascade este obţinut printr-un mariaj de whisky învechit în butoaie de sherry şi butoaie de bourbon.

Matthew Crow, Master Blender Singleton, s-a ocupat personal de selecţionarea manuală a fiecărui butoi pentru a crea un single malt elegant, perfect echilibrat.

Sortimentul are o textură catifelată şi este uşor de băut, fiind recomandat celor care preferă whisky-uri aromate. Pentru o experienţă gustativă deosebită, producătorii propun savurarea acestui sortiment împreună cu trufe de ciocolată.

Notele degustării:

Miros: Note blânde şi prietenoase de mere coapte şi cereale, învăluite în accente de marţipan, lemn de stejar şi fructe de pădure roşii.

Gust: Predominant dulceag, catifelat, fructat. Se remarcă arome de fructe de livadă coapte şi condimentate, nuci şi influenţe subtile de apă sărată.

Finish: Delicat, fructat, uşor mentolat, ierbos.

Culoare: Cupru.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Singleton
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale