• La reducere

SINGLETON Tailfire, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 239.74
RON 187.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru a obţine această aromă deosebită, Singleton of Dufftown Tailfire a fost maturat în butoaie din lemn de stejar european. De aici, sortimentul împrumută note fructate, care conturează caracterul său fascinant. Singleton of Dufftown Tailfire a fost lansat în anul 2014.

Este un whisky uşor de băut, potrivit pentru cei care preferă un whisky aromat, cu textură catifelată. Sortimentul este versatil şi poate fi consumat sec, cu apă, cu gheaţă sau ca bază pentru cocktailuri.

Notele degustării:

Miros: Note parfumate de fructe de pădure, prune şi gemuri, echilibrate de tonuri de iarbă, vanilie şi lemn de stejar rumenit.

Gust: Un buchet complex, care alătură note de coajă de portocală, fructe uscate, cocos şi zahăr brun, îmbogăţite cu arome lemnoase şi condimente.

Finish: Lung, uşor sec, cu accente dulci şi condimentate.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Singleton
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale