• La reducere

SMOKEHEAD Extra Rare, Single Malt, Scotia, 1L, 40% ABV

RON 312.16
RON 231.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Smokehead Extra Rare este caracterizat de către directorul de marketing al Ian Macleod Distillers ca fiind ,, fratele mai mare,, al primei ediții Smokehead de 70 cl. Este un Single Malt din Islay puternic și de calitate superioară, ce se bucură de un design premiat.


Smokehead Extra Rare s-a remarcat în lumea whisky-ului single malt fiind pentru oamenii dornici de noi senzații dar și pentru consumatorii obișnuiți de wiskey. Acest whisky poate fi descris ca fiind punctul de echilibru perfect între arome sărate cu note piperate, accente dulci şi tente de fum. Cum reuşeşte să facă asta într-un mod așa de plăcut și deosebit, rămâne un mister.


Smokehead Extra Rare are mirosul dominat de fum, condimente, lămâie și ghimbir, toate acestea pe o bază fructată. Gustul este dominat de note condimentate exotic, fum, miere și stafide. Finish-ul este unul afumat, ierbos și cu tente de citrice.

GNGR_282

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Smokehead
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale