• La reducere
  • New

SMOKEHEAD Whisky, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 248.53
RON 169.00 Economiseste 32%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Nu toţi consumatorii de whisky sunt la fel, iar pentru cei “altfel”, Smokehead a creat un sortiment autentic, care se potriveşte perfect caracterelor cu sete constantă de neobişnuit.

Etalând un haos perfect controlat, sortimentul îmbină perfect arome sărate cu note piperate, accente dulci şi influenţe puternice de fum. Cum reuşeşte să facă asta fără a aglomera inutil paleta aromatică, rămâne un mister care se adânceşte cu cât ne-am strădui mai mult să îl desluşim.

Notele degustării:

Miros: Vibrant şi eclectic, dominat de accente de fum, condimente, lămâie şi ghimbir, aşezate pe un fundal fructat.

Gust: O pledoarie explozivă de note piperate, mult fum, miere, stafide şi condimente exotice.

Finish: Citric, afumat, ierbos.

Culoare: Auriu.

GDS0034

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Smokehead
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale