• La reducere

SPEYBURN Bradan Orach, Single Malt, Scotia, 0.7L, 40% ABV

RON 177.63
RON 135.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bradan Orach este un single malt clasic, specific regiunii Speyside, iar denumirea sa este inspirată de vechea tradiţie a pescuitului de somon auriu pe râul Spey.

Sortimentul are o personalitate vibrantă, o textură catifelată şi o paletă aromatică bogată, expresivă şi frumos echilibrată.

Single malt-ul este învechit pe o perioadă nespecificată în butoaie din lemn de stejar american folosite anterior pentru bourbon, timp în care împrumută note specifice, desăvârşind şi armonizându-şi buchetul.

Notele degustării:

Miros: Un parfum bogat de fructe de livadă, învăluit în accente citrice, miere şi influenţe florale discrete.

Gust: Un buchet armonios, dominat de arome de fructe zemoase scăldate în accente de vanilie, lemn de stejar şi condimente.

Finish: Lung, condimentat, lemnos.

Culoare: Auriu strălucitor.

GNGR_315

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Speyburn
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale