• La reducere

SPRINGBANK 10YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46% ABV

RON 346.51
RON 298.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Springbank 10 ani este single malt-ul perfect pentru a-i iniţia pe cei care nu au mai gustat niciodată produsele acestui brand, fiind cel mai tânăr sortiment din gamă.

Băutura este maturată în două tipuri de butoaie, sherry şi bourbon, de unde împrumută arome proaspete şi elegante, conturând astfel un caracter complex şi echilibrat pe tot parcursul degustării.

În funcţie de preferinţe, deliciosul sortiment scoţian poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail sofisticat.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de ftucte de livadă, în special pere, cu un strop de turbă şi vanilie.

Gust: Arome încântătoare de malţ, lemn de stejar, scorţişoară, nucşoară, vanilie şi condimente.

Finish: Dulce, cu tonuri uşor sărate.

Culoare: Auriu ambră.

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Springbank
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale