• La reducere

TALISKER 10YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 45.8% ABV

RON 310.13
RON 245.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Talisker este singurul brand de whisky creat exclusiv pe ţărmul insulei Skye, iar caracterul marin se reflectă din plin în profilul aromatic al tuturor single malt-urilor din gamă.


Mirosul şi gustul acestui sortiment standard ne poartă cu gândul la peisaje sălbatice de pe coasta scoţiană, fiind compania perfectă a amurgurilor petrecute în tihnă, acasă.


Producătorii recomandă savurarea sortimentului simplu, fără gheaţă sau apă, pentru a-i simţi din plin caracterul special şi buchetul îndrăzneţ, învăluit în accente delicate de fum.


Asemeni celorlalte sortimente din gamă, Talisker 10 ani este câştigător a numeroase premii internaţionale.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de turbă cu accente de alge, apă de mare şi tonuri citrice, care îndulcesc puţin amestecul de arome.
Gust: Arome dulci şi uscate de fructe, învelite într-un nor de fum, note bogate de malţ şi un strop de piper.
Finish: Foarte lung, amplu, prietenos, dulceag, cu influenţe de fum şi piper.
Culoare: Auriu intens.

GNGR_317

Informatii Produs

Alcool
45.8% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Talisker
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale