• La reducere

TALISKER 57 Degrees North, Single Malt, Scotia, 0.7L, 57% ABV

RON 498.67
RON 374.00 Economiseste 25%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Numele acestui sortiment proaspăt şi vibrant este inspirat de locaţia în care este amplasată distileria, 
la 57° latitudine nord. Single malt-ul este maturat exclusiv în butoaie din lemn de stejar alb american, aflate la a doua umplere.

În ciuda caracterului fin şi elegant, multipremiatul sortiment scoţian se remarcă printr-o profunzime deosebită a aromelor.

Producătorii încurajează adăugarea unui strop de apă, pentru a evidenţia eleganţa deosebită a acestui single malt expresiv. Sortimentul se adresează celor care preferă un whisky cu personalitate armonioasă şi cu o paletă aromatică dominată de accente de fum şi apă de mare.

Notele degustării:

Miros: Note pătrunzătoare de fum, coajă de lămâie, apă sărată şi un strop de mentol, care accentuează subtil prospeţimea sortimentului.

Gust: Arome bogate şi captivante de fum, uşor dulcege, completate de note lemnoase, piper şi apă sărată.

Finish: Lung, dominat de note de fum şi piper negru.

Culoare: Ambră, cu străluciri aurii.

GNGR_318

Informatii Produs

Alcool
57% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Talisker
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale