• La reducere

TALISKER Port Ruighe, Single Malt, Scotia, 0.7L, 45.8% ABV

RON 367.14
RON 257.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dublu maturat în butoaie folosite anterior pentru păstrarea vinului de Porto, acest single malt scoţian cinsteşte eforturile şi curajul comercianţilor de odinioară de a se aventura pe mare, punând astfel bazele schimburilor cu vin.

Profilul aromatic al sortimentului este un melanj de note marine intense şi arome dulci de fructe de pădure.

Amestecul creează o experienţă gustativă senzaţională, iar maturarea suplimentară amplifică latura dulce a single malt-ului. Pe scurt, sortimentul este unul foarte expresiv, caracterizat de un echilibru impecabil.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de fum şi fructe zemoase, în special prune, care fac loc treptat aromelor de malţ, praline, ciocolată, vanilie şi accente marine.

Gust: Un buchet bogat, amplu, dominat de note de fum şi arome de fructe roşii, la care se adaugă note de piper, fructe negre, vanilie, cacao şi apă de mare.

Finish: Lung, cu note de cacao şi fum.

Culoare: Ambră intensă.

Informatii Produs

Alcool
45.8% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Talisker
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale