• La reducere

TALISKER Storm, Single Malt, Scotia, 0.7L, 45.8% ABV

RON 234.15
RON 192.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Numele “Storm” (Furtună) este inspirat de condiţiile meteorologice intempestive şi deseori dure din insula Skye. Talisker Storm este un whisky delicat şi totodată complex, care combină armonios arome piperate cu note de fum pentru a obţine un profil aromatic nuanţat şi sofisticat.

Sortimentul este practic un amestec de băuturi cu vârstă diferită, învechite în butoaie refolosite şi reînnoite, care accentuează intensitatea aromelor specifice Talisker.

Notele degustării:

Miros: Un mix intrigant şi plăcut de note dulci de miere, arome proaspete de citrice şi accente vibrante de piper.

Gust: O asociere încântătoare de arome dulci de caramel şi cuişoare cu tonuri bogate de fum de turbă, influenţe marine şi un strop de piper.

Finish: Îndrăzneţ, lemnos şi condimentat, uşor sărat.

Culoare: Auriu.

Informatii Produs

Alcool
45.8% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Talisker
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale