• La reducere

TOBERMORY 10YO, Single Malt, Scotia, 0.7L, 46.3% ABV

RON 273.17
RON 224.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

TOBERMORY 10 ANI, atragator, neted si catifelat, a evoluat cu o profunzime uimitoare. Maturat timp de 10 ani în butoaie ex-bourbon, influența ușoară a turbei, ofera un caracter unic whisky-ului, alaturi de notele fructate si indiciile fine de condimente.

Finish-ul te conduce intr-un paradis absolut, inconjurat de aromele dulci si ademenitoare de ciocolata si migdale ale whisky-ului.

Informatii Produs

Alcool
46.3% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Tobermory
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale