• La reducere

TOMATIN Cask Strenght, Single Malt, Scotia, 0.7L, 57.5% ABV

RON 322.37
RON 245.00 Economiseste 24%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tomatin Cask Strenght este un whisky cu un caracter complex fiind puternic alcoolizat, foarte bine definit dar care pastreaza in acelasi timp caracteristicile whisky-urilor Tomatin prin rafinamentul, dulceata si bogatia gustului.

Este maturat in doua tipuri de butoaie de ex-bourbon si sherry cask de unde imprumuta arome complexe cu note  de martipan, produse de patiserie, caramele, nuci zdrobite, ciocolata dulce, piper negru si ghimbir. 

Premii si aprecieri:

​Medalie de aur -  2018 San Francisco WSC

Dubla medalie de argint - 2017 San Francisco WSC

Medalie de argint -  2015 C2C CUP GERMANY 

Medalie de argint -  2015 IWSC

Jim Murray's Whisky Bible - 2017  77/100

Informatii Produs

Alcool
57.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Tomatin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale