• La reducere

TULLAMORE DEW 12 Ani, Blended, Irlanda, 0.7L, 40% ABV

RON 209.68
RON 130.00 Economiseste 38%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tullamore Dew 12 Ani este un blend creat cu multă grijă din sortimente vechi de whisky irlandez. Se spune că valoarea se naşte în timp, iar în cazul de faţă cunoscătorii din întreaga lume sunt de acord că acest blend este caracterizat de o complexitate şi un gust absolut remarcabile.

Toate sortimentele care intră în compoziţia acestui blend triplu distilat sunt maturate între 12 şi 15 ani în butoaie vechi de bourbon şi sherry Oloroso, conferindu-i acestuia o aromă subtilă de nuci.

Miros: Iniţial condimentat, dezvăluind treptat note lemnoase, accente de malţ, vanilie şi vin roşu.

Gust: Arome intense de ciocolată, nuci, fructe uscate şi condimente.

Finish: Lung, bogat, cu tonuri de citrice, ciocolată, stafide şi marţipan.

Culoare: Ambră.

PMALX125

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Irlanda
Brand
TULLAMORE DEW
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale