• La reducere

TULLAMORE DEW, Blended, Irlanda, 0.7L, 40% ABV, Cutie Metal

RON 106.41
RON 83.00 Economiseste 22%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Maturat în butoaie de bourbon şi de sherry, acest blend irlandez este cunoscut peste tot în lume pentru caracterul său delicat şi elegant. Este triplu distilat, de aici şi culoarea deschisă a blendului. Tripla distilare deosebește un whisky irlandez de unul scoțian, care e distilat de două ori sau de unul american, care e distilat o singură dată.

Acest proces conferă un gust fin, echilibrat. Tullamore D.E.W. Original este un sortiment uşor de băut, apreciat de cunoscători şi nu numai. Denumirea blendului este inspirată de iniţialele managerului general al concernului sub a cărui conducere acest whisky a devenit unul legendar: Daniel E. Williams.

Miros: Note proaspete de citrice şi măr verde, la care se adaugă tonuri de vanilie.

Gust: Arome delicioase de fructe proaspete, note lemnoase, miere, cereale şi accente de vanilie.

Finish: Lung, discret, uşor condimentat, cu note de marţipan.

Culoare: Auriu deschis.

PMALX127

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Irlanda
Brand
TULLAMORE DEW
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale