• La reducere

TULLIBARDINE 25 ANI, Single Malt, Scotia, 0.7L, 43% ABV

RON 1,091.14
RON 862.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

TULLIBARDINE 25 ANI este un single malt scotch whisky, maturat in butoaie ex-sherry, un dram uimitor in varsta de 25 de ani.

Cu un bagaj de arome neobisnuite, Tullibardine 25 yo este un whisky single malt pentru toti aceeia care doresc sa deguste ceva deosebit, un pic diferit.

Miros: bogat in arome condimentate și miere manuka, urmate de note de fructe fierte, stejar afumat și pâine malt

Gust: o intrare dulce, groasa si cremoasa, cu note de marmeladă de portocale amare, kiwi, mere, acoperite de o tusa condimentata de stejar si budinca coapta.

Finish: de lungă durată cu note intense de condimente, indicii de banane și gem de capsuni.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Single Malt
Tara Origine
Scotia
Brand
Tullibardine
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale