• La reducere

YAMAZAKURA Fine Blend, Blended, Japonia, 0.7L, 40% ABV

RON 376.39
RON 271.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Yamazakura Blended este un whisky japonez obținut din combinarea a patru tipuri de whisky din malț și cereale. Lansat pe piață de compania japoneză Sasanokawa Shuzo, această băutură fină este iubită pentru notele sale de vanilie și gustul picant cu arome de nuci și piper negru.

Rafinat și exotic, cu arome de floare de portocal și note subtile de stejar, Yamazakura Fine Blended are un finisaj de o lungime medie, bogat în vanilie, și un palat de fructe proaspete cu  biscuiți sărati cu caramel.

GNGR_268

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tip Whisky
Blended Whisky
Tara Origine
Japonia
Brand
Yamazakura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale